Рали, този пръстен на ръката?, така започна един от по-интересните

...
Рали, този пръстен на ръката?, така започна един от по-интересните
Коментари Харесай

Романтика и чувства: Ето как Ралица от "Игри на волята" е казала "да"! Кога е сватбата?

" Рали, този пръстен на ръката? ", по този начин стартира един от по-интересните диалози в " Черешката на тортата " тази седмица, в която готвят и гостуват участници от " Игри на волята ". Въпросът пристигна от Мирослава и е към Ралица, фитнес шампионката, която се оказа и страхотна стопанка. 

" Сгодена съм ", призна Ралица и описа по какъв начин се е случило предлагането. Венцислав, половинката на риалити звездата ѝ предложил точно на рождения си ден. " Бяхме се събрали доста огромна компания и изненадващо ми предложи, аз въобще не чаках ", споделя тя. 

Виж още: Защитава прякора си! Джизъса изкупува грехове, с постите единствено не става 

Половинката на Ралица пуснал обичана тяхна ария, извадил пръстена, паднал на колене. " Беше доста прочувствено ", спомня си тя.

Сватбата обаче към този момент не е ясно по кое време ще се състои. " Когато пристигна ", сбита е Рали и признава, че упованията са ѝ организирането на едно такова събитие да ѝ донесе доста стрес, тъй като желае всичко към събитието да е, както тя желае. 

Виж още: Базари, дарове и скъпи облекла: Така чакат празниците семейство Джаферович!

Темата " женитба " разяснява и Генчо, който съобщи, че огромна, луда, шумна и балканска женитба просто няма да му се размине. Просто татко му нямало да му разреши венчавката му да е друга. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР