Ръководствтото на Челси е готово да направи окончателния си избор

...
Ръководствтото на Челси е готово да направи окончателния си избор
Коментари Харесай

Челси обявява почетино още през тази седмица

Ръководствтото на Челси е готово да направи окончателния си избор и да се спре на Маурисио Почетино за нов управител на отбора до края на тази седмица, твърди авторитетното издание “Атлетик ”. 

Двете страни договарят от много време и са на финалната права в постигането на дефинитивна сделка, въпреки спортните шефове на отбора Пол Уинстанли и Лоранс Стюарт да продължаваха да преглеждат радикално пазара за подобаващи претенденти. Според “Атлетик ” Франк Лампард ще продължи да води “сините ” до края на сезона, само че до края на седмицата Почетино ще бъде публично оповестен като ментор на отбора от лятото.
 Почетино е постигнал джука сделка с Челси Почетино е постигнал джука сделка с Челси
 Челси кара извънредно тежък сезон и отпред на отбора към този момент бяха сменени двама експерти - Томас Тухел и Греъм Потър, като преди няколко седмици легендата Лампард пое отбора до края на акцията. Въпреки това лондончани се намират едвам на 11-ото място в подреждането на Премиър лийг с 42 точки, въпреки че през лятото бяха изхарчени над половин милиард евро за нови играчи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР