Ръководството на ЦСКА води финални преговори за привличането на норвежкия

...
Ръководството на ЦСКА води финални преговори за привличането на норвежкия
Коментари Харесай

Финални разговори! До дни звездата на Розенборг ще стане играч на ЦСКА, цената е…

Ръководството на ЦСКА води финални договаряния за привличането на норвежкия халф Олаус Скарсем. Още преди Нова година медиите в скандинавската страна разкриха, че „ алените “ са отправили питане към неговия клуб Розенборг по отношение на цената му.
Според Transfermarkt Скарсем коства 550 000 евро. Но има тъничък миг – неговият контракт изтича на 31 декември тази година и още през лятото той ще може да подпише прелиминарен контракт с различен клуб, което значи, че Розенборг ще изпусне пари.
Идеята на шефовете на ЦСКА е въпросният футболист, който играе като вътрешен халф, да се причисли към подготовката в Турция. В кариерата си Скарсем е играл още за Ранхайм и Кристиансунд. 178-сантиметровият халф има мачове за националния тим на Норвегия до 18 и 21 години, а договорът му е до края на 2024 година. През този сезон Скарсем има 2 гола и 3 асистенции в 19 мача, написа „ Мач Телеграф “.
Скарсем дебютира за Розенборг на 13 април 2016 година против Ойфьорд в първия кръг на Купата, когато влиза от аварийна пейка и отбелязва при успеха с 3:0. След като се бори с травми през сезоните 2017 и 2018, норвежецът е изпратен чартърен в Ранхайм през 2019 година. За Кристиансунд Скарсем играе през 2020 и идната 2021 година. 25-годишният състезател се причислява към Розенборг на 1 август 2021-а. Скарсем има 1 купа на Норвегия, 2 купи на страната и 1 суперкупа.
В момента при „ алените “ има двама норвежци – Тобиас Хайнц и Джонатан Линдсет, които са съществена движеща мощ в отбора на Нестор Ел Маестро.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР