Ръководството на ЦСКА не остана длъжно на вече бившия червен

...
Ръководството на ЦСКА не остана длъжно на вече бившия червен
Коментари Харесай

Ръководството на ЦСКА отговори на Лююбо Пенев с доста ирония

Ръководството на ЦСКА не остана длъжно на към този момент някогашния " червен " треньор Любослав Пенев. " Армейците " разгласиха своето мнение за раздялата сред двете страни, която този следобяд сюрпризира футболната ни общност, написа " Топспорт ".

В написаното от столичани прозира изключителна подигравка, която на моменти граничи и с насмешка към легендата на гранда. В редовете по-долу от ЦСКА ехидно " благодарят " на Пенев за постигнатите " неповторими " резултати и прелюдия огромен " професионализъм " в клуба. От " Българска войска " зададоха и няколко значими въпроса към Ел Голеадор.

Ето какво разгласиха от клуба на формалния си уебсайт:

Уважаеми Г-н Любослав Младенов Пенев,

Ние, управлението на ЦСКА, сме Ви надълбоко признателни, че за тези 3 месеца внесохте извънреден професионализъм в редиците на нашия клуб. Благодарим Ви и за неповторимите резултати, които постигнахте! Длъжни сме да отбележим обаче, че и възнаграждението за тази услуга беше на равнище. И то на много положително равнище, надхвърлящо няколко пъти това на цялото управление дружно. Благодарим Ви за просветлението!

Не сме съгласни само с " търпението и справедливостта ", за които споменавате. Защото управлението по никакъв метод не Ви е дало мотив за това подозрение. Все отново Вие бяхте Генералът и ние се съобразявахме само и единствено с Вас. Много Ви молим, господин Пенев, с цел да е картината изцяло транспарантна, като сте споделили " А ", кажете и " Б " и го подкрепете с нужните доказателства и обстоятелства, с цел да е ясна на цялата армейска общественост!

КОЙ Ви беше гневна съпротива? КОИ бяха неточните ръководители? КОИ са непрофесионалистите? КОЙ се опита да Ви дискредитира? Посочете грешките, които допуснахме последните 3 години и на Вас не Ви стигна време да поправите!

Уважаеми Г-н Пенев, чакаме Вашите откровени отговори и упътвания. Също по този начин сме подготвени да Ви приветстваме когато и да е на " Армията ", Вас и екипа ви, с цел да продължите работата си за великия ЦСКА и да го отведете с Вашия професионализъм и подготвеност до европейски и международни небеса!

Вие сте вечно в нашите сърца, господин Пенев! Само ЦСКА!

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР