Ръководството на ЦСКА 1948 пусна официално писмо до СЕМ, СБЖ

...
Ръководството на ЦСКА 1948 пусна официално писмо до СЕМ, СБЖ
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 топи Нова пред СЕМ, получи рамо от уиски

Ръководството на ЦСКА 1948 пусна публично писмо до Съвет за електронни медии, Съюз на българските журналисти и БФС, ядосано от анонсите по " Нова телевизия ", че елитният ЦСКА-София гони 32-а купа и ще празнува 70 години. Медията има права за шампионата и предстоящо популяризира продукта по гръмкия метод.

Друга е тематиката, че хиляди левскари и последователи на други тимове се ядосваха по фейсбук, че това е обикновена неистина. БФС, УЕФА, Съдът в Лозана от дълго време я разкриха, настояват " сини " и " неприпознали червени ".

Ето писмото със съкращения:

" Обръщаме се към Вас по отношение на непозволеното потребление на името и историята на ПФК ЦСКА АД във връзка с различен футболен клуб от страна на „ Нова Броудкастинг Груп “. Ставаме очевидци на невиждан опит да се наложи една машинация и считаме, че Вие сте способените хора, които могат да предотвратят това.

В обявеното видео преди мача от първи кръг сред тимовете на ЦСКА-София и Славия бе оповестено, че тимът, който играе домакинските си мачове на ст. „ Българска войска “, ще се бори за 32-ра шампионска купа и ще чества 70-годишен празник. Това е в прорез с Етичния кодекс на Съюза на българските публицисти.

През месец юни, т.г., Президентът на Българския футболен съюз разгласи, че ЦСКА-София е приемник на Литекс. От Европейската футболна централа /УЕФА/ са на мнение, че ЦСКА-София е нов клуб. Нашият въпрос е: Как по този начин този тим може да се бори за 32-ра купа и да чества 70-годишен празник? ".

Пак тази заран ЦСКА 1948 показа трети нов спонсор единствено за седмица, който, най-вероятно, няма да е финален. Това е компанията " Multiart ", вносител на алкохол. Тя съставлява елитно ирландско уиски, японско уиски плюс джин и водка. За почитателите са разполагаем магазин на " Витошка ", всеки миг отваря и втори отново на булеварда.

" Да, към този момент сме финансово постоянни. Ще сме изрядни в нашите заплащания. Виждате какво става в нашия футбол - по 5-6 месеца не се заплащат заплати. Ние ще сме доста прецизни. Всеки доход ще бъде вложен ", добави Добрин Гьонов, шеф на ЦСКА 1948.

" Камбуров и Гъргоров са страхотни футболисти, които мъчно ще доведем в Трета лига. Имало е диалози, само че ние не сме приоритет за тях ", разяснява изпълнителният шеф на алените във връзка трансферните вести към клуба.

заб. В OFFNews сме подготвени да помести незабавно позицията на засегнатите страни.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР