Ръководството на Пари Сен Жермен може да осъществи изненадващ ход

...
Ръководството на Пари Сен Жермен може да осъществи изненадващ ход
Коментари Харесай

ПСЖ изуми с интерес към Маруан Фелаини

Ръководството на Пари Сен Жермен може да реализира неочакван ход на летния трансферен пазар, като нападна Манчестър Юнайтед за един от неговите полузащитници. В случая забавното е, че не става дума за Пол Погба, който преди време беше трансферна цел за парижани, а за белгийския национал с изтичащ контракт Маруан Фелаини.

Жозе натиска шефовете да възобновят контракта на Фелаини

30-годишният Фелаини има договор с Юнайтед до края на сезона, а казусът за ПСЖ е, че в същата обстановка се намира и техният халф Тиаго Мота. Изглежда прекомерно евентуално ветеранът да потърси нови провокации към края на кариерата си, което ще отвори пробойна в полузащитата на тима.

Фелаини от своя страна на два пъти отхвърли предложенията на Юнайтед за нов договор, защото не беше удовлетворен от предоставените му условия. Фактът, че като цяло той си остана периферна фигура за „ алените дяволи”, има нещо общо с упорството му и в този момент някогашният ас на Евертът ще има късмет да реши къде да продължи.

Фелаини се отдръпва от националния тим след Мондиал 2018

Сезон 2017/2018 стартира сносно за Фелаини, който вкара 4 гола през август и септември. От октомври нататък обаче започнаха проблемите му с травма в коляното. Поради този факт футболистът е бил титуляр за Юнайтед във Висшата лига единствено 3 пъти.

Не е загадка, че Фелаини се надява по-дълъг контракт с Юнайтед, какъвто все още управлението не е склонно да предложи. От другата страна стои ПСЖ със своя финансов запас, като във Франция се приказва, че парижани са подготвени с оферта 4-годишен договор и заплата от 5,4 милиона евро (след данъци) на сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР