Ръководството на МВР посрещна на коледно тържество деца на загинали

...
Ръководството на МВР посрещна на коледно тържество деца на загинали
Коментари Харесай

Калин Стоянов към децата на МВР: Вие сте пример за морална сила и човешка зрялост

Ръководството на Министерство на вътрешните работи посрещна на коледно празненство деца на починали служители на реда и пожарникари. С помощта на всички донори 67 деца получиха по 1500 лв. от благотворителната акция на Министерство на вътрешните работи.

" Заедно сътворихме значима традиция, която към този момент 20 години продължаваме с обич и грижа. Скъпи деца, носете в сърцата си вярата в положителното, а ние ще бъдем ваша опора, с цел да следвате решително фантазиите си. В мое лице имате другар, който постоянно ще се отзове, когато се нуждаете от съвет или поддръжка ".



С тези думи министърът на вътрешните работи Калин Стоянов се обърна към девойките и момчетата, чиито родители са починали или потърпевши при осъществяване на служебните отговорности.



Деца от благотворителната акция на Министерство на вътрешните работи пътуваха от всички краища на страната, с цел да се съберат като едно огромно семейство на коледното тържество, което означи 20-тата годишнина от основаването на самодейността. За специфичния мотив, с изключение на финансова поддръжка, министерството подари на децата и уикенд в базата на ведомството в Боровец.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР