Ръководството на Министерството на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/ остро

...
Ръководството на Министерството на регионалното развитие и благоустройството /МРРБ/ остро
Коментари Харесай

МРРБ отговори на Борисов: Министър Цеков не се е срещал с руски политици в Москва

Ръководството на Министерството на районното развиване и благоустройството /МРРБ/ остро възразява против спекулативни внушения на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

От пресцентъра на ведомството изпратиха позиция до медиите, в която припомнят, че днес Борисов е забъркал името на министър Андрей Цеков в скандал, откакто е направил обществени изказвания за присъединяване му в срещи в Москва с съветски политици .

„ Категорично заявяваме, че Андрей Цеков не се е срещал с лицето, представено от водача на ГЕРБ “.

Оттам допълват, че Цеков в реалност е пътувал до Руската федерация , само че това е станало преди повече от 10 години по отношение на бизнес срещи и в качеството си на правист, като по време на тези срещи той не се е срещал с съветски политици в Москва.

„ Прави усещане и усърдието на ръководителя на районната комисия в Народното събрание Николай Нанков /ГЕРБ/ да дезинформира за напъните на Агенция „ Пътна инфраструктура “ в обезпечаването на обикновено зимно и спешно поддържане на пътищата. Фактите са, че екипите на Министерство на регионалното развитие и АПИ са в подготвеност да обезпечат поддържането на републиканската пътна мрежа при зимни условия, както и в спешни обстановки. “

От Министерство на регионалното развитие напомнят, че момента текат нови публични поръчки за избор на реализатори за настоящ ремонт и поддръжка на пътищата. Обявените процедури са изцяло транспарантни , с аршин най-ниска цена. Осигуряват се условия за работа на българския бизнес по написаните в законодателството правила .

От ведомството декларират, че офанзивите против министър Цеков няма да окажат въздействие върху ч естното осъществяване на търговете и избора на реализатори, предложили най-ниската цена.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР