ХАРТФОРД, Кънектикът (AP) — Най-добрият обществен защитник в Кънектикът може

...
ХАРТФОРД, Кънектикът (AP) — Най-добрият обществен защитник в Кънектикът може
Коментари Харесай

Най-добрият обществен защитник в Кънектикът може да бъде уволнен, тъй като групата обмисля наказание за предполагаемо неправомерно поведение

ХАРТФОРД, Кънектикът (AP) — Най-добрият публичен бранител в Кънектикът може да бъде уволнен във вторник, когато се чака надзорна комисия да вземе решение за наказване защо това се назовава съществено непозволено държание.

Главният публичен бранител Ташун Боудън-Луис е изправен пред 16 обвинявания в непозволено държание. Те варират от отправяне на голословни обвинявания в расизъм и дискриминация против хора, които не са съгласни с нея, до погрешен достъп до имейлите на юридически чиновници и ръководителя на комисията, когато те обмисляха да я дисциплинират.

Боудън-Луис, първият негър в щата основен публичен бранител, която заема поста по-малко от две години, споделя, че е била микроуправлявана и следена повече от предшествениците си. Тя отхвърля всички обвинявания в непозволено държание, повдигнати против нея от Комисията за услуги на публичния бранител.

Планира се комисията да се събере в комплекса Капитолия на щата във вторник късно следобяд и да реши...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР