Ръководството на Манчестър Юнайтед отказва да гарантира титулярното място на

...
Ръководството на Манчестър Юнайтед отказва да гарантира титулярното място на
Коментари Харесай

От Манчестър Юнайтед отказват да гарантират титулярно място на Де Хеа

Ръководството на Манчестър Юнайтед отхвърля да подсигурява титулярното място на Давид Де Хеа като първи избор за вратата на отбора, оповестява вестник “Сън ”. 

Двете страни не престават да договарят за нов контракт от месеци, само че към момента дефинитивно съглашение не е реализирано. Очакванията са въпреки всичко испанският пазач да остане на “Олд Трафорд ”, като за задачата той ще би трябвало да одобри доста съществено понижение на сегашната си заплата, която е в размер на 350 хилади паунда. 
 Манчестър Юнайтед напът да отмъкне португалски бранител под носа на Ливърпул Манчестър Юнайтед напът да отмъкне португалски бранител под носа на Ливърпул
В последно време Де Хеа позволи няколко съществени неточности на вратата на “червените дяволи ”, които костват много на клуба. Именно това е повода за сериозните рецензии, на които е подложен напоследък, а в локалната преса продължава да се спекулира към желанието на Ерик загар Хаг да вземе вратар, който играе по-добре с крайници. 

От друга страна обаче Де Хеа продължава да е един от най-стабилните вратари при отразяването на изстрели и все още е лидер в класацията за най-вече чисти мрежи, с което евентуално ще бъде определен и за вратар номер едно за сезона в Премиър лийг.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР