Ръководството на Левски прави опити да се раздели с Николай

...
Ръководството на Левски прави опити да се раздели с Николай
Коментари Харесай

Левски търси варианти да се раздели с Михайлов

Ръководството на Левски прави опити да се раздели с Николай Михайлов по време на зимната пауза на шампионата. Договорът на вратаря с клуба изтича на 30 юни 2024 година, само че на „ Герена “ желаят раздялата да се случи по-скоро, осведоми „ Блиц “.

35-годишният Михайлов е бил упрекнат от треньорския щаб за загубата от Берое в Стара Загора с 1:2. Въпреки че единият от головете падна поради централния бранител Кристиан Димитров, стражът е бил умишлен за основният провинен. За похлупак идва и отрицателното отношение на част от почитателите към Ники.

В тази връзка„ сините босове към този момент търсят негов заместител, гледайки профили и видеоклипове на вратари. В полезрението им има и двама такива от родния футболен хайлайф.

Все отново не трябва да се не помни, че Николай Михайлов е играчът с максимален стаж на „ Герена “ от всички сегашни футболисти на тима. Той е и единственият измежду тях с най-хубава визитка отвън България – с Твенте е ставал първенец и притежател на Купата и Суперкупата на Нидерландия, а преди този момент подписа контракт с Ливърпул.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР