Ръководството на Левски благодари на феновете за подкрепата в снощния

...
Ръководството на Левски благодари на феновете за подкрепата в снощния
Коментари Харесай

Левски към феновете: Силни сме, когато сме единни, благодарим ви!

Ръководството на Левски благодари на почитателите за поддръжката в снощния мач с ФК ЦСКА 1948. Привържениците направиха същински празник по трибуните, а " сините " се показаха на положително равнище, макар че не съумяха да победят противника.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ОТ ЛЕВСКИ:

" Левски " е мощен, когато е обединен. Това е не просто девиз, това е изпитана във времето константа, която е съхранила " синия " клуб. Не триумфите, купите или съответни единици, а огромната левскарска общественост. Тази, която мина през тестванията на времето и през днешния ден продължава да написа история. Продължава завета на основателите и устоява на всяко тестване.

Този левскарски дух придвижи " Левски " през годините и ще го отнесе във вечността. Това възприятие за дълг, чест и пренадлежност към нещо по-голямо от просто футболен клуб. Левскарите за следващ път потвърдиха каква мощ се крие в тяхното единение и непреклонност. И нито класиране, нито резултат могат да ги разколебаят.
 Станимир Стоилов: Ще си изцапам ръцете, само че ще вкарам правила в Левски
Станимир Стоилов: Ще си изцапам ръцете, само че ще вкарам правила в Левски

" Отборът стигна всякакво дъно "

Нашият клуб към момента минава през един от най-трудните интервали в историята си и все пак е по-жив от всеки път, с помощта на своите последователи. Вчера те още веднъж бяха един до друг до играчите в синьо, подкрепяха ги от първата до последната секунда и останаха без глас в името на огромната си обич. " Левски " не завоюва на терена, само че всички в " синьо " си потеглиха от " Герена " с възприятие на задоволство. С ясното чувство, че тим и аудитория бият в един темп, с цел да възродят синьото ДНК на спечелили.

Благодарим на всички " сини " сърца по трибуните!

Единни в делата, с " Левски " в сърцата!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР