Ръководството на ДСБ Благоевград подадe колективна оставка. Причините за този

...
Ръководството на ДСБ Благоевград подадe колективна оставка. Причините за този
Коментари Харесай

Ръководството на ДСБ-Благоевград хвърли оставка и замрази партийното си членство

Ръководството на ДСБ Благоевград подадe групова оставка. Причините за този акт са посочени в отворено писмо до националното Ръководство на Политическа партия " Демократи за Силна България ", само че главните са противоречие с някои политики на партията, уронване на правилата на либералност и плурализъм, нарушавания на Устава и неуважение на легитимността на общинското управление.

" Оставането ни в партията в този и тип е в несъгласие с правилата, които сме отстоявали доста години като членове. Затова подадохме оставка като управление и замразихме участието си за неустановен интервал. Оставаме в очакване и ще работим за връщане към положителните практики от предишното, сливане на членовете и по-добър имидж на ДСБ измежду хората ", се споделя в послание на управлението към членове и симпатизанти на партията, представено от " Струма ".

Припомняме, че през месец май предходната година на общинско заседание на ДСБ-Благоевград бе определено управление в състав: ръководител доктор Виктория Каракостова, заместници Калоян Ханджийски и арх. Катя Симеонова и членове Елена Димитрова, арх. Насю Саргалиев, Валери Иванов и Румен Коюмджиев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР