Ръководството на Челси вече се оглежда за заместник на мениджъра

...
Ръководството на Челси вече се оглежда за заместник на мениджъра
Коментари Харесай

Челси набеляза Сари за заместник на Конте

Ръководството на Челси към този момент се оглежда за заместител на мениджъра Антонио Конте, настояват информации в италианските медии. “Сините” още веднъж са насочили взор към Апенините и са набелязали наставника на Наполи Маурицио Сари, твърди телевизия “7 Gold”.

Според информациите, Конте към този момент е изгубил доверието на шефовете на лондончани след неубедителните резултати в последно време. Той надали ще бъде уволнен още в този момент, само че от лятото ще му се търси заместител. Смята се, че това ще бъде точно Сари. Наставникът на Наполи има уговорка за анулиране в размер на 7,5 милиона евро, която по никакъв метод не може да тормози клуб като Челси. Лондончани също по този начин са склонни да изкушат треньора, като му предложат заплата в размер на 12 милиона евро на година.

Сари впечатли всички откогато застана отпред на Наполи. Особено този сезон под негово управление тимът демонстрира извънредно атрактивен футбол и води в класирането в Серия “А” без позволена загуба досега. Мениждърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола съобщи след конфликта сред двата отбора в Шампионската лига, че Наполи е “един от най-хубавите тимове, които е срещал в каирерата си като треньор и футболист”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР