Ръководството на БСП продължава срещите си след местните избори с

...
Ръководството на БСП продължава срещите си след местните избори с
Коментари Харесай

В Стара Загора: БСП събира кметове и общински съветници от Югоизточна България

Ръководството на Българска социалистическа партия продължава срещите си след локалните избори с новоизбраните от името на партията кметове и общински съветници.
След Шумен и Плевен, на 9 декември в Стара Загора  се събират представителите на социалистите от областите Стара Загора, Бургас, Кърджали, Сливен, Смолян, Хасково, Ямбол.
По време на срещата ще бъдат разисквани бюджета за 2024 година както и общите задания пред Българска социалистическа партия в локалната власт с акцент върху обществената политика и транспарантното ръководство на общините. Народният представител проф. Румен Гечев ще сложи акцент върху ръководството на общинските финанси и отражението на политиките на локално равнище, предвид на Бюджет-2024.
Кметът на Болярово Христо Христов, както и най-дългогодишният кмет в България – 15 мандата, кметът на хасковското село Брягово Делчо Митев, проф. Иван Върляков – изп. шеф на Регионалната асоциация на общините „ Тракия “ ще споделят положителни практики при провеждането на обществената политика в общините и опита си на одобрени кметове.
В срещата присъединяване ще вземат водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, членове на Изпълнителното бюро и Националния съвет, народните представители от „ Българска социалистическа партия за България ”, регионални и общински ръководители, координатори, кметове и общински съветници. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР