Ръководството на БСП посочва симбиозата между ГЕРБ и ДПС при

...
Ръководството на БСП посочва симбиозата между ГЕРБ и ДПС при
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Симбиозата ГЕРБ-ДПС скоро ще обезсмисли мес

Ръководството на Българска социалистическа партия показва " симбиозата " сред ГЕРБ и Движение за права и свободи при дословното разпределение на дребните и междинните общини скоро ще обезсмисли локалните избори. " Входът на Българска социалистическа партия за локалната власт е през регионалните градове ", е отбелязал зам.-председателят на Българска социалистическа партия и ръководител на предизборния ѝ щаб Кирил Добрев пред Националния съвет на партията, който заседава в неделя.

Както стана процедура в последните години, и този конгрес на левицата е спешен, защото вътрешната съпротива желае оставката на водача Корнелия Нинова, а тя консолидира поддръжниците си, с цел да остане на поста.

И двата лагера намират учредения за претенциите си в резултатите от завършилите локални избори, на които Българска социалистическа партия направи крачка напред, само че преобладаващата роля още веднъж е на ръководещата партия ГЕРБ.

В петък 50 социалисти желаеха оставката освен на Корнелия Нинова, само че и на цялото управление и на предизборния щаб.

Според доклада на Кирил Добрев, за кметовете на Коалиция " Българска социалистическа партия за България " са дали своят вот над 650 хиляди български жители, което е с близо 100 хиляди повече спрямо 2015 година. Българска социалистическа партия печели изборите на първи тур в 35 общини, явява се на балотаж в 57, от които печели - 24, както и 4-те регионални града - Благоевград, Перник, Разград и Русе. В градовете с районно разделяне левицата се явява на балотаж в 4 варненски, 2 пловдивски и 10 региона на столицата, като от тях печели софийските " Изгрев " и " Младост ". През 2015-та година Българска социалистическа партия е била на балотаж в 3 софийски и 2 варненски региона, само че няма извоюван нито един, сочи отчетът, представен от пресцентъра на Българска социалистическа партия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР