Ръководството на Ботев преспа не изчака да мине и нощта

...
Ръководството на Ботев преспа не изчака да мине и нощта
Коментари Харесай

От Ботев поискаха оставката на съдийския шеф

Ръководството на Ботев преспа не изчака да мине и нощта и излезе с гневна декларация за теслите, на които бяха подложени от врачанският рефер Станислав Ставров. От Коматево реагираха яростно след полуфиналния реванш за Купата на България против Славия, който „ канарчетата “ изгубиха с 0:1 и бяха детронирани като притежател на трофея. Посред нощ „ жълто-черните “ излязоха с декларация, с която желаят оставката на новоназначения началник на Съдийската комисия Йордан Сталев и упорстват за изваждането на рефера Станислав Ставров от нарядите.

Както е известно, съдиите стопираха с несъществуваща засада офанзива на Стивън Петков, при която нападателят на „ канарчетата “ излизаше самичък против Георги Петков. Освен това не беше отсъдена чиста дузпа в интерес на Ботев (Пловдив) поради нарушаване против Жоао Пауло в наказателното поле.

ДЕКЛАРАЦИЯТА НА БОТЕВ (ПЛОВДИВ)
Ръководството на ПФК " Ботев " показва своето надълбоко отчаяние и омерзение от метода, по който бе изопачен полуфиналният конфликт в шампионата за Купата на България против тима на " Славия "!

ПФК " Ботев " желае оставката на новоназначения ръководител на Съдийската комисия Йордан Сталев!

ПФК " Ботев " упорства арбитърът Станислав Ставров да бъде изваден от съдийската листа и да не получава дежурства като основен, помощник или четвърти арбитър!

ПФК " Ботев " упорства за обществено обявяване на отчета и претекстовете за оценка на съдийската бригада, каквато и да е тя, от страна на наблюдаващия на днешния мач Валери Цветков!

ПФК " Ботев " показва своята поддръжка към спортно-техническия щаб и футболистите от представителния тим, както и своите възторженостти към съответната реакция и позицията на " жълто-черната " аудитория във връзка с съдията Станислав Ставров, преди и по време на мача.

Въпреки изобилието от сигнали за това, което се случи във вечерта на 24 април на ст. " Васил Левски ", ПФК " Ботев " реши да не нагнетява напрежението преди дуела, защото това не се вписва в стила, историята и традициите на нашия клуб.

За страдание честната игра претърпя тежко проваляне, а прозиращите безочливост и безсрамие в някои мнения след мача приказват, че това проваляне няма да бъде последното, а следващото...
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР