Въпреки че се оттеглих от Левски преди 9 години, продължавам

...
Въпреки че се оттеглих от Левски преди 9 години, продължавам
Коментари Харесай

Тодор Батков пред БНТ: Не пледирам Сираков да напусне, но той трябва да се разбере с всички фракции

Въпреки че се отдръпнах от Левски преди 9 години, не преставам да проследявам деликатно обстановката, претърпявам, вълнувам се, само че не разходвам пари, както беше преди. Това сподели Тодор Батков - някогашен притежател на ПФК Левски в студиото на “Денят стартира с Георги Любенов ”.

" Със Сираков в последно време съвсем не споделяме. На 24 май го очаквам на могилката, в случай че реши да пристигна, тъй като там ще са почитателите. Хубавото, което беше осъществено е, че се погасиха борчовете - главницата към Национална агенция за приходите и се подписа съглашение за локалните налози, което дава успокоение и няма да има проблем с лицензирането. Лошото обаче е, че липсва разговор, няма връзка. По мое време Левски беше транспарантен, не се опасявах да споделям с медиите, с почитателите. Тренировките бяха отворени ", съобщи Тодор Батков, който сега е член на Обществения съвет на БФС.

" На Сираков съм му давал препоръки. Колко пъти съм му казвал " Айде, аз ще ходатайствам и дай да седнем и да се разберем с водача на опозицията измежду публиката ". Обяснявам му, че няма от какво да се опасява, с този човек съм се виждал десетки пъти, псувал ме е, ругали сме се. По мое време Левски беше единен. Не защищавам Сираков да напусне, само че той би трябвало да се разбере с всички фракции. Феновете ги раздразни това, че те го избраха за страж на акциите, а той стартира да се назовава мажоритарен притежател. В исторически проект притежателят постоянно е бил индивидът, който дава парите, а той не дава. Трябва да търси спомагателни доходи ", сподели още Тодор Батков пред Българска национална телевизия.

" Натрупаха се някои тревожни трендове. Третият претекст за завръщането ми във футбола е избирането на Георги Иванов, който е новото лице отпред на българския футбол, който познавам от 1998 година и който доста израстна ", показа още Батков.

“Георги беше определен в името на публичното очакване за смяна в българския футбол и той ме предложения. Общественият съвет е съвещателен, консултативен орган към президента и в него са събрани “стари муцуни ” - Вальо Михов, Христо Порточанов, Андрей Желязков, Божил Колев, Тошко Попов, аз, които са успяли във футбола. Идеята е да даваме оферти на президента, респективно Изпълкома, за промени. Дейността стартира към този момент ”, акцентира той и добави, че българският футбол се нуждае от съществени промени.

Вижте диалога във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР