Ръководството на Ботев“ информира привържениците, които ще посетят двубоя срещу

...
Ръководството на Ботев“ информира привържениците, които ще посетят двубоя срещу
Коментари Харесай

Драконовски мерки за сигурност в Коматево

Ръководството на „ Ботев “ осведоми последователите, които ще посетят дуела против Черно морЧе от 29-ия кръг в шампионата, че срещата ще протече при засилени ограничения за сигурност.

С цел да бъдат избегнати умишлени и целенасочени провокации трибуните в Коматево ще бъдат сложени под цялостно видеонаблюдение, като при вероятно нарушение на реда провинилите се ще бъдат излъчени на органите на реда.

Засилен надзор ще бъде обезпечен и при пропускателния режим на комплекса. На входовете на комплекса ще бъдат осъществявани щателни инспекции, като всички фенове би трябвало да имат поради следното:

- На входа на оборудването ще се изисква проявление на персонална карта. Лица без документ за идентичност няма да бъдат допускани.

​- Начален час на мача - 17:30.

- Входовете на „ Футболен комплекс Ботев 1912 “ ще бъдат отворени в 15:30 ч.

- Продажбата на билети в деня на мача ще се прави от 12:30 до 15:30 в клубния фен-магазин, а след 15:30 единствено на касата пред стадиона.

- Влизането на малолетни лица става единствено с компаньон и попълнена декларация, която може да бъде открита на входовете на комплекса. Един възрастен може да бъде компаньон на най-много трима малолетни.

На територията на стадиона няма да бъде допускано:

- Влизането на лица в нетрезво положение или използвали наркотични субстанции.

​- Внасянето на рискови за здравето предмети и предмети, неразрешени от Закона за запазване на публичния ред при осъществяване на спортни мероприятия.

- Внасянето на бутилки с вода и всевъзможни течности, като на входовете ще бъдат готови пластмасови чаши, в които водата може да бъде преливана.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР