Ръководството на Борусия Дортмунд ще проведе среща с представителите на

...
Ръководството на Борусия Дортмунд ще проведе среща с представителите на
Коментари Харесай

В Борусия привикват на разговор Райола и бащата на Халанд през следващата седмица

Ръководството на Борусия Дортмунд ще организира среща с представителите на норвежеца Ерлинг Халанд, на която двете страни ще обсъдят бъдещето на нападателя. Според немския вестник „ Bild “ сътрудникът на Халанд Мино Райола и татко му Алф-Инге Халанд ще беседват с управлението на клуба през идната седмица.

Борусия упорства за повече изясненост за желанията на 21-годишния нападател, който е мечтан от някои от най-големите европейски тимове. Тимът от Дортмунд желае да задържи футболиста в редиците си най-малко още един сезон.

Спортният шеф на Борусия Себастиан Кел неотдавна съобщи, че е оптимист за възможностите на тима да резервира Ерлинг Халанд в състава и за следващата година. Германският клуб възнамерява да направи норвежеца най-високо платеният футболист в отбора.

Халанд, който към момента има две години и половина от сегашния си контракт с Борусия Дортмунд, осъществя 76 гола в 76 мача за Борусия Дортмунд. Само за сегашния сезон футболистът натрупа 19 попадения в 17 дуела за отбора във всички шампионати.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР