Ръководството на Байерн Мюнхен е готово да разшири финансовите си

...
Ръководството на Байерн Мюнхен е готово да разшири финансовите си
Коментари Харесай

Сагата Хари Кейн в Байерн продължава

Ръководството на Байерн Мюнхен е готово да разшири финансовите си граници, с цел да реализира прехвърлянето на нападателя на Тотнън Хари Кейн, твърди основният редактор на Bild Кристиян Фалк. Сагата към бъдещето на капитана на Англия продължава към този момент втора седмица, откакто " шпорите " отхвърлиха първата оферта на немския първенец, която беше към 70 млн. евро с бонусите
Според обкръжението на притежателя на лондочани Даниел Леви, той желае най-малко 100 млн., с цел да се съгласи да продаде своя капитан. Надеждите на Байерн се основават на обстоятелството, че Леви има джентълменско съглашение с Кейн от 2021 година, че ще изслуша преференциални оферти от клубове отвън Лондон за футболиста.   Информацията гласи още, че от " Алианц Арена " са се договорили с брата и бащата на Кейн. Очаква се заплатата на нападателя да бъде към 12 млн. евро на година. 
Хари Кейн държи да има изясненост за бъдещето си в идващите дни. Тотнъм отпътува на лагер в Австралия и Азия в средата на юли, а по това време започва и подготовката на Байерн в Тегернзее. Твърди се, че този път нападателят е подготвен на крайни дейности, като се изправи против Леви го заплаши, че ще си тръгнеслед година като свободен сътрудник, когато договорът му изтече, в случай че босът не се съгласи да го продаде на баварците в този момент. 
Треньорът на Байерн Томас Тухел е в непрекъснат контакт с Кейн. Двамата си пишат постоянно, а също така немският експерт е бил в къщата на футболиста в Лондон през предишния месец. Те са провели диалог, от който капитанът на Англия е останал впечатлен и е дал явен знак, че желанието му е да се реалокира в Мюнхен. Той е споделил на Тухел, че желае да завоюва Шампионската лига с Байерн през идващите години. Това е негова фантазия и е по-важна от парите. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР