Ръководството на Атлетико Мадрид очаква в най-скоро време солиден отговор

...
Ръководството на Атлетико Мадрид очаква в най-скоро време солиден отговор
Коментари Харесай

В Атлетико чакат Гризман да оправдае усилията от лятото

Ръководството на Атлетико Мадрид чака в най-скоро време стабилен отговор на терена от звездата си Антоан Гризман, написа вестник „ АС”. Според мадридският всекидневник шефовете са на мнение, че французинът дотук се изявява отчетливо под равнището си.

Челси протяга ръка към Антоан Гризман

През уикенда „ дюшекчиите” завоюваха витални три точки в сложното посещение против Депортиво Ла Коруня. Макар че Гризман остана на терена до 80-ата минута, той бе съвсем неосезаем с изявите си. Очевидно е, че той не се любува на най-успешното начало на акция в кариерата си.

Босовете на Атлетико чакат в най-кратки периоди играчът да отбрани статута си на звезда, поради който бяха положени съществени старания да го задържат през лятото. Тогава Манчестър Юнайтед доста настояваше за привличането на френския национал. Все отново шефовете не виждат аргументи към момента да се приказва за рецесия, по тази причина ще запазят самообладание още известно време.

Барселона започва интервенция "Гризман "

В момента 26-годишният състезател е най-скъпоплатеният в тима на Атлетико и сигурно би трябвало да оправдае този факт с изявите си. Треньорът Диего Симеоне изпрати ясно обръщение преди дуела с Депортиво, заявявайки, че Атлетико не разполага с състезател, който самичък да печели мачовете.

Досега през акцията Гризман има 13 мача и едвам 3 гола за Атлетико във всички шампионати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР