Ръководителят на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия Сергей

...
Ръководителят на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия Сергей
Коментари Харесай

Шефовете на ЦРУ и руското разузнаване един час си говорили за Украйна и метежа на Пригожин

Ръководителят на Службата за външно разузнаване (СВР) на Русия Сергей Наришкин разкри, че в края на юни е разговарял съвсем час с ръководителя на Централно разузнавателно управление на САЩ на Съединени американски щати Уилям Бърнс, оповестиха локални медии. Според Наришкин мотив за диалога е бил метежът на ръководителя на Частната военна компания „ Вагнер “ Евгений Пригожин. „ Ясно е по какъв начин отговорих на този въпрос за случилото се “, споделя шефът на Службата за външно разузнаване на Русия за разговора с неговия американски сътрудник.

Наришкин изясни, че протестът на Пригожин е бил единствено предлог за разговор, защото съгласно него главната част от диалога е била ориентирана към украинската рецесия.  „ Мислихме и разсъждавахме какво да вършим с Украйна “, сподели Наришкин. Медиите оповестиха, че от Централно разузнавателно управление на САЩ са отрекли да имат нещо общо с метежа на Пригожин.

Все в миналото ще назреят условия за мирни договаряния сред Русия и Украйна, и такива ще има, споделя пред локални медии шефът на съветското разузнаване Сергей Наришкин. По думите му при всички положения ще има договаряния, защото всеки спор би трябвало да завърши на масата за договаряния, само че би трябвало да има избрани условия за това.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР