Ръководителят на Шарл Мишел свика втора среща на лидерите на

...
Ръководителят на Шарл Мишел свика втора среща на лидерите на
Коментари Харесай

Шарл Мишел свиква среща на върха на ЕС по коронавируса и сигурността

Ръководителят на Шарл Мишел свика втора среща на водачите на 27-те страни от Европейски Съюз на 25-26 февруари, с цел да обсъдят обстановката с пандемията от ковид, както и въпросите на защитата и сигурността. Това заяви представителят на Мишел Баренд Лейтс.
„ На 25 февруари в 15:00 ч. локално време Шарл Мишел ще ръководи видеоконференция на водачите на 27-те страни от Европейски Съюз за съгласуваност във връзка с COVID-19. Тази среща ще бъде последвана от втора видеоконференция на водачите на 27-те страни на 26 февруари в 9:00 ч. по сигурността и защитата и южното съседство “, написа той в своя Twitter.
 Ръководителят на Европейския съвет упорства границите да останат отворени Ръководителят на Европейския съвет упорства границите да останат отворени
Европейски Съюз би трябвало да поддържа вътрешните граници отворени, съобщи ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел довечера, осведоми БГНЕС. &b...
Тазгодишната първа онлайн среща на върха на Европейски Съюз се състоя на 21 януари. Тя беше отдадена на обстановката с пандемията. Този път се чака водачите да обсъдят въпросите за доставката на ваксини, документите за имунизация и смекчаването или усилването на общностните ограничения за битка с разпространяването на ковид.
От началото на пандемията към 103,9 милиона души са инфектирани с ковид в света, над 2,2 милиона са умряли, напомня БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР