Ръководителят на европейското командване на САЩ генерал Тод Уолтърс заяви,

...
Ръководителят на европейското командване на САЩ генерал Тод Уолтърс заяви,
Коментари Харесай

Washington Examiner: САЩ знаят за руските подводници, но не могат да открият всичките

Ръководителят на европейското командване на Съединени американски щати военачалник Тод Уолтърс съобщи, че през последните години Русия усили интензивността на подводните интервенции в Атлантическия океан и те са по-успешни от всеки път през последните няколко десетилетия.

Според The ​​Washington Examiner, генералът добави, че Съединени американски щати са наясно с придвижването на съветските подводници, само че не могат да ги открият в 100% от случаите, написа "Поглед инфо ".

Руският подводен флот организира своите секрети интервенции по-често и по-успешно от всеки път през последните няколко десетилетия. Както написа The Washington Examiner, за това съобщи високопоставеният американски военачалник, ръководителят на европейското командване на Съединени американски щати военачалник Тод Уолтърс. Той също по този начин призна, че американските сили не постоянно могат да открият подводните закани.

„ Ние вършим това, само че не в 100 % от случаите “, съобщи Уолтърс.

Той сподели още, че през последната година Русия е нараснала интензивността на подводните интервенции като част от акцията си за планиране на военна мощност в Атлантическия океан.

„ Обърнахме внимание на подводните дейности на Русия през лятото-есента на 2018 година и сравнихме с това, което Русия направи през лятото-есента на 2019 година И видяхме 50-процентно нарастване на количеството запаси под водата, които Русия отдели, в това число за наблюдаване на интервенции отвън границите си. “, добави генералът.

Според някои данни през октомври Русия изпрати 10 подводници в северната част на Атлантическия океан, в това число осем нуклеарни подводници.

Тези интервенции, дружно с създаването на нови оръжия от врага, убедиха американската войска, че американците не би трябвало да се отпускат и да се успокояват, даже в случай че става дума за видимо изцяло безвредния периметър на личните им граници.

„ Новата ни действителност е, че в този момент, когато нашите моряци подвигат котва и подвигат платна, те могат да чакат, че ще им се наложи да работят в контакт с врага от момента, когато изоставен Норфолк. Виждаме от ден на ден съветски подводници, разгърнати в Атлантическия океан.

Тези подводници са по-мощни от всеки път и са в положение да организират интервенции за по-дълги интервали от време с по-смъртоносни оръжейни системи. “, съобщи вицеадмирал Ендрю Люис.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР