Ръководената от републиканците Камара на представителите на Съединените щати гласува

...
Ръководената от републиканците Камара на представителите на Съединените щати гласува
Коментари Харесай

Какво е разследване за импийчмънт и какво следва за президента Джо Байдън?

Ръководената от републиканците Камара на представителите на Съединените щати гласоподава публично да позволи следствието за импийчмънт на президента Джо Байдън.

До този миг Камарата на представителите нямаше задоволително гласове, с цел да легитимира настоящото следствие, само че в сряда законодателите гласоподаваха с 221-212 „ за “, като всеки републиканец гласоподава „ за “, а всеки член на Демократическата партия на Байдън „ срещу “.

Решението да се организира гласоподаване пристигна, когато републиканският ръководител Майк Джонсън и неговият екип бяха изправени пред възходящ напън да показват прогрес в това, което се трансформира в траяло съвсем година следствие на бизнес връзките на членовете на фамилията на Байдън.

Гласуването се организира часове откакто синът му Хънтър Байдън се опълчи на призовката на Конгреса, като не се яви за персонално удостоверение в Камарата на представителите. Той отхвърли да свидетелства при закрити порти, като сподели, че ще свидетелства единствено публичн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР