Раждането на първото дете е изключително вълнуващ момент за всяка

...
Раждането на първото дете е изключително вълнуващ момент за всяка
Коментари Харесай

5 съвета как да се подготвите за първото си раждане

Раждането на първото дете е извънредно трогателен миг за всяка жена. С напредването на бременността, напълно обикновено е дамата да стартира да мисли по какъв начин ще премине раждането.

Обикновено се фокусираме върху физическите аспекти- контракции, болежка, разобличаване и така нататък Но истината е, че психическата и прочувствената подготовка също би трябвало да се случат.

Така че, до момента в който опаковате багажа си за родилното и практикувате дихателни извършения, можете също да имате поради тези препоръки, с цел да имате позитивното раждане и следродилното преживяване:

1. Датата на раждане постоянно не съответствува с

Първо, датата, която сте чували на всеки обзор през последните 9 месеца и която сте оградили в календара си, може да не е денят, в който в действителност ще родите. Важно е да запомните, че терминът е прогноза, нищо повече. Търпението е основно, до момента в който чакате раждането да стартира.

Онлайн търсене на налични проучвателен публикации демонстрира, че процентът на дамите, които раждат на термина, е към 4% до 5%.
 2377943
2. Бебетата не постоянно следват проектите за раждане и това е изцяло обикновено

Планът за раждане може да бъде метод да обсъдите и очертаете всичките си желания за раждането - от това кой желаете да е в стаята с вас до това какъв тип анестезия предпочитате. Плановете за раждането са добър метод да уведомите вашия доктор какви са вашите стремежи, само че не забравяйте, че този проект може да се промени във всеки един миг.

Съвсем допустимо е бебето да не следва вашия проект и в това няма нищо неприятно. Поради тази причина е добре да се настроите, че всичко е предпоследно и да се насладите на всеки момент, както и да се развият нещата.

3. Училищата за родители могат да покачат увереността по време на раждане

Част от безпокойството по време на бременността и раждането идва от неналичието на информация. Просто не знаем какво ни следва и заради тази причина е толкоз стресиращо. За да се чувствате малко по-спокойни, можете да посещавате учебно заведение за родители. По този метод ще научите какво ви чака, което ще ви помогне да се чувствате по-добре.

Добре е да се допитвате също до приятелки, до майка ви и така нататък Няма по-ценно от персоналния опит, тъй че не се опасявайте да задавате въпроси на околните ви.

4. Положителните мисли могат да потушат безпокойството в родилната зала

Докато раждането напредва, продължавайте да мислите какъв брой необикновено ще се почувствате най-после, когато срещнете бебето си. Вярвайте в себе си и в способността си да имате сполучлива бременност. Женските тела са основани да раждат живот и могат да се оправят.

Едно изследване даже откри, че позитивното отношение към раждането и родилната болежка е обвързвано с по-кратко раждане. Въпреки че не можете да контролирате по какъв начин се чувствате сега, позитивното мислене за това на какво е способно тялото ви може да помогне.
 2377944
5. Обърнете внимание на психологичното здраве, с цел да улесните живота си преди, по време и след раждането

За благополучие, полемиките към психологичното здраве и раждането станаха все по-масови през последните години. Справянето с депресията и тревогата преди бременността е също толкоз значимо, колкото и оправянето с високото кръвно налягане. Колкото по-здрава е една жена физически и душевен преди бременността, толкоз по-малък е рискът от затруднения през този интервал.

Дори в случай че сте се чувствали ужасно през цялата си бременност, обикновено е да изпитвате известно безпокойствие в дните преди термина или даже след началото на контракциите. Ако се чувствате претрупани, говорете с колегата или лекаря си.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР