Рафаел Надал се класира за четвъртфиналите на турнира в Бризбейн

...
Рафаел Надал се класира за четвъртфиналите на турнира в Бризбейн
Коментари Харесай

Рафаел Надал не срещна трудности при класирането си на четвъртфиналите в Бризбейн

Рафаел Надал се класира за четвъртфиналите на шампионата в Бризбейн АТП 250 с награден фонд 661 585 $. 22-кратният притежател на трофеи от Големия шлем не срещна компликации и победи с лекост 102-ия в света австралиец Джейсън Къблър с 6:1, 6:2.

Испанецът, който не бе играл близо година поради травми, сподели, че последователно възстановява формата си и след триумфа против Доминик Тийм в първия кръг, в този момент не даде сет и на представителя на домакините Къблър.



Надал стартира стремително и завоюва първите пет гейма, с цел да завърши първия сет с 6:1. Испанецът проби сервиса на противника още в първия гейм на втория сет и до края не изпусна самодейността. След още един пробив испанецът завърши мача с 6:2 след 1:23 часа игра.

" Започнах доста мощно, бях убеден и подготвен за игра от главната линия. Чувствам се добре, благополучен съм ", разяснява Надал в изявлението на корта след мача.

На четвъртфиналите Надал ще срещне още един представител на домакините - Джордан Томпсън и при триумф против него може да се изправи против Григор Димитров на полуфиналите, в случай че българинът преодолее различен австралиец Ринки Хиджиката.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР