Радвам се за всички „българи“, които имат правото да купуват

...
Радвам се за всички „българи“, които имат правото да купуват
Коментари Харесай

Оля Ал-Ахмед обвини пилета Градус в расизъм

Радвам се за всички „ българи “, които имат правото да купуват и хапват пилетата на „ Градус “, а ние, „ чуждоземците “, патки ще пасем!
Жалко, че аз нямам право да си купя от пилетата на „ Градус “, тъй като не съм етническа българка. Сегашният ми мъж също няма право да си купи това пиле, тъй като е руснак. Бившият ми мъж също няма право да купи и сготви пиле на „ Градус “ тъй като е сириец…Всичките ми другари – арменци, евреи, турци, араби, суданци, персийци, румънци, гърци, украинци, французи, датчани, руснаци, италианци, поляци, англичани, които живеят в България, също нямат безусловно никакво право да си купят пиле от компанията „ Градус “, която създава пилета единствено „ От българи за българи “, с какъвто слоган си популяризира продукцията. Нищо, ще седим гладни, щом са единствено за „ българи “, какво да се прави.

За момент си показах реакцията на Русия, в случай че пуснат „ Курицы от русских только для русских “. Или в случай че в Съединени американски щати пуснат пилета „ Chicken for Americans only “! Сигурно ще стане революция, само че България е неповторима с изобретателните си мозъци в последно време и нелепостта е безгранична!Радвам се за всички „ българи “, които имат правото да купуват и хапват пилетата на „ Градус “, а ние, „ чуждоземците “, патки ще пасем! Но никой да не се отчайва! Ще си купя кокошки, свободни кокошки. И ще давам на всички БЪЛГАРИ и НЕ-българи да си хапнат… Трябва да си оказваме помощ!

Оля Ал-Ахмед, фейсбук
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР