Радвам се, че съм в регион, в който може много

...
Радвам се, че съм в регион, в който може много
Коментари Харесай

Ева Майдел: Ако искаме да има хубави и успешни проекти, трябва да изпратим най-силния ни екип в Европа

Радвам се, че съм в район, в който може доста по-лесно да се приказва за Европа, тъй като изгодите от нашето участие тук са забележими. Това сподели по време на предизборната среща на Политическа партия ГЕРБ-Пазарджик претендентът на евродепутат Ева Майдел.

По думите й това е по този начин с помощта на работата на регионалния шеф, кметовете на обособените общини и общинските съветници.

„ Децата в област Пазарджик към този момент учат в реновирани учебни заведения и детски градини. Ако желаеме да има хубави и сполучливи планове, ние би трябвало да изпратим най-силния ни екип в Европа. Хора, които са потвърдили, че могат същински да пазят ползите на България, както го правеха до момента Андрей Новаков и Мария Габриел. Ние не желаеме хора, които споделят, че демокрацията им е лишила доста, само че желаят европейски контракти и европейски заплати. Постигнахме доста, резултатите са забележими, само че желаеме и да продължим. Това, което ще ни помогне е една одухотворена и възродена Европа и ние от ГЕРБ знаем и можем да го създадем “, посочи Майдел.

Тя добави, че желае младежите на България да усетят Европа и да се възползват от нейните качествени стратегии, които са извоювани от ГЕРБ в Екологичен потенциал.

„ Искаме дружно да чертаем път на нашата страна в Европа и да създадем по този начин, че Европа да помогне на българските жители “, сподели също Ева Майдел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР