Радвам се, че Мелания Тръмп високо е оценила красотата на

...
Радвам се, че Мелания Тръмп високо е оценила красотата на
Коментари Харесай

Пост на деня: Радвам се, че Мелания Тръмп е оценила шевицата и розовото масло

Радвам се, че Мелания Тръмп високо е оценила хубостта на българската шевица и нашето розово масло, с което сме фамозни в целия свят. Шалът с обичайната шевица и българското розово масло, които й подарих по време на визитата ми в Белия дом, са още един жест за другарството сред България и Съединени американски щати, написа министър председателят Бойко Борисов във своя Facebook профил.

Повод за думите му е публично писмо от първата дама на Съединени американски щати, което е приложено в поста. В него Мелания Тръмп благодари за подаръците и щедростта на Борисов, само че не дава оценка на подаръците. Те и бяха дадени при визитата на Борисов в Съединени американски щати при започване на януари



Борисов употребява писмото, с цел да увери, че връзките сред България и Съединени американски щати в никакъв случай не са били по-силни, които занапред ще ускоряват съдействието си във всички сфери. Постът на Борисов се появява в края на седмица, в която държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпео разгласи, че в качеството си на длъжностно лице арбитър Андон Миталов от Специализираната прокуратура е взел участие в корупционни дейности, които подкопават върховенството на закона и съществено компрометират независимостта на демократичните институции в България. В резултат, той и фамилията му имат възбрана за влизане в Съединени американски щати.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР