Радина Червенова за пръв път проговори за изневярата на съпруга

...
Радина Червенова за пръв път проговори за изневярата на съпруга
Коментари Харесай

Радина Червенова на психиатър заради изневерите на Коко Каменаров

Радина Червенова за пръв път проговори за изневярата на брачна половинка си Коко Каменаров, която съответства с другия най-тежък интервал в живота ѝ – борбата ѝ с рака на гърдата. Славната говорителка на Българска национална телевизия показа искрено, че мъжът ѝ е имал извънбрачна спекулация, която надълбоко я е наранила, тъй като била с тяхна фамилна другарка.

Цялата обстановка била извънредно грозна и Червенова още си спомняла момента, в който си пристигнала от посетители при щерка ѝ в Швейцария, отворила фамилното им жилище с Коко и се озовала там сама, тъй като той се бил изнесъл при любовницата си.

Аферата на Каменаров бе със сестрата близначка на Гергана Паси – Михаела. Радина споделя, че три неща са ѝ помогнали да се избави от сериозния миг, съвпаднал със срещата ѝ с заболяването. Тя почнала да посещава курсове по йога и по едно и също време с това да медитира. Потърсила и профилирана помощ. Обърнала се към известния психотерапевт Елица Великова, с която провеждали постоянно сеанси. Двете дами се сприятелили, а лечението помогнала на Червенова да превъзмогне тежката контузия и да откри сили да елементарни прегрешението на мъжа си, въпреки двамата да бяха стигнали до бракоразвод, написа " Ретро ".



Аферата с Михаела Грънчарова (вдясно) едвам не коства брака на Каменаров

Бившият началник на Българска национална телевизия постави финален завършек на извънбрачната си случка през лятото на 2023 година след близо 3 години блуждаене сред двете дами. Тогава той взел безапелационното решение да се върне при брачната половинка си, с която са дружно от три десетилетия. Връзката им e минала през доста тествания, само че въпреки всичко е устояла във времето.

Емблематичната новинарка е дала прошка на погрешния си мъж и с взаимни старания са съумели да възродят брака си. „ Оказа се невероятно да се разделим. Ние сме дружно от 30 години. Разбира се, имало е доста спорове, спадове и пикове, защото връзката ни е бурна, само че каквото и да се е случвало, постоянно единият е имал потребност от другия. Говорим на един език даже когато сме в неприятни връзки. Имаме такава обич, каквато рядко се открива. Простих му, само че не укривам, че обидата беше доста огромна, мъчно ми беше. По-важно е обаче той да елементарни на себе си! “, споделя Червенова за перипетиите, през които е минала.

Към момента и диагнозата, и фамилните драми са към този момент зад тила ѝ. С Коко се радват още веднъж на фамилен уют. Те имат общо 4 деца. От първия си брак говорителката има наследник Валди и щерка Десислава. Коко е татко на една дъщеря София от предишна връзка. Общата им наследничка пък се споделя Анастасия. Всички са щастливо женени, а тв двойката скоро чака да ги зарадват и с още внуци.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР