ще издаде мемоарна книга, в която ще разкаже скандални подробности

...
ще издаде мемоарна книга, в която ще разкаже скандални подробности
Коментари Харесай

Дженифър Анистън разкрива защо е зарязана от Брад Пит

ще издаде мемоарна книга, в която ще опише скандални детайлности за връзката си с Брад Пит. След години безмълвие Рейчъл от „ Приятели “ е подготвена да разкрие за какво се е разпаднал бракът с холивудския ас, а също и какъв брой пластични интервенции има, както и повода, заради която към момента не е основала семейство и няма деца.

„ Дженифър най-сетне е подготвена да опише всичко. Тя е осъзнала, че животът е къс, тъй че за какво да не го направи в този момент? “ – отбелязва източник, непосредствен до актрисата, като прибавя, че подтик и ентусиазъм е починалият Матю Пери. Той написа записки малко преди да се спомине от свръхдоза кетамин.

„ Разбира се, най-скандалните моменти в автобиографията ще се отнасят до Брад Пит и след това до Анджелина Джоли. Джен знае, че хората желаят да чуят всичко за аферата сред двамата и истината за развода им. А също и за отношението към врагинята й Джоли “ – прибавя вътрешният човек.

55-годишната Дженифър Анистън ще засегне и тематиката за майчинството, като ще опише за опитите си за инвитро и аргументите, заради които не е осиновила към този момент деца.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР