Хонолулу — Ако службите за спешна помощ знаеха за широко

...
Хонолулу — Ако службите за спешна помощ знаеха за широко
Коментари Харесай

Мауи съди оператори на мобилни телефони заради сигнали, според които хората никога не са знаели за смъртоносни горски пожари

Хонолулу — Ако службите за незабавна помощ знаеха за необятно публикуваните спирания на мобилните телефони по време на разгара на смъртоносните горски пожари в Мауи предишното лято, те щяха да употребяват други способи, с цел да предупредят за бедствието, споделиха чиновници на окръга в правосъдно дело.

Сигналите, изпратени от окръга до мобилни телефони, предупреждаващи хората неотложно да се изтеглят, в никакъв случай не са били получени, без знанието на окръга, се споделя в делото.

Длъжностните лица на Мауи не съумяха да задействат сирени, които биха предизвестили цялото население за приближаващите пламъци. Това повдигна въпроси дали е направено всичко, с цел да се предизвести обществеността в щат, който има комплицирана система за незабавно предизвестие за разнообразни рискове, в това число войни, вулкани, урагани и горски пожари.

трагичните пожари, само че тези изказвания са безпочвени ", сподели T-Mobile в изказване от четвъртък. " T-Mobile излъчи безжични незабавни сигнали на клиентите, до момента в който уеб страниците оста...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР