Работници извадиха с кран от Дунава потъналото корабче с южнокорейски

...
Работници извадиха с кран от Дунава потъналото корабче с южнокорейски
Коментари Харесай

Кран извади корабчето, потънало в Дунава при Будапеща

Работници извадиха с кран от Дунава потъналото корабче с южнокорейски туристи, претърпяло съдбовен случай предишния месец, заяви Асошиейтед прес.
Откриха още една жертва от потъналото корабче в Унгария, издирването продължава 16 души, в това число екипажът, към момента са в неопределеност
Огромен плаващ кран трансферира корабчето " Русалка ", от корпуса на което към момента изтичаше вода, върху шлеп на мястото на конфликта на 29 май с по-голям кораб.

Снимка: EPA

Четири тела бяха открити на борда на " Русалка " скоро откакто бе извадена от водата.

По-рано бе доказана гибелта на 19 южнокорейски туристи и член от унгарския екипаж, а осем души към момента се водеха за изчезнали.

Снимка: EPA

Сега броят на жертвите набъбна на 23 души, а четирима туристи не престават да са в неопределеност. Само седем от общо 35-те, намиращи се на борда по време на случая, бяха избавени.
Разпространиха фрагменти на потъването на туристическото корабче в Будапеща (ВИДЕО) След конфликт с по-голям кораб то е потънало за към седем секунди
Унгарският министър на вътрешните работи Шандор Пинтер и южнокорейски представител посетиха мястото на случая на моста " Маргит " в Будапеща, където от река Дунав бе извадено потъналото корабче, показват АП и Българска телеграфна агенция.

Снимка: EPA
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР