Работил съм в руска фирма между 2000-та и 2013 година,

...
Работил съм в руска фирма между 2000-та и 2013 година,
Коментари Харесай

Борисов излъга за мои връзки около Турски поток“, категоричен бе регионалният министър

" Работил съм в съветска компания сред 2000-та и 2013 година, доколкото знам, " Турски поток " е строен по-късно. Обяснявам си това като лична офанзива по отношение на мен. Поради това, че в последните месеци се опитахме да върнем конкуренцията в публичните поръчки - критерият най-ниска цена, което напълно изключва човешкия фактор ".

По подобен метод районният министър Андрей Цеков отхвърли изказванията от страна на водача на ГЕРБ Бойко Борисов , който в границите на първата си за сезона утринна парламентарна сводка  и среща със глобения съветски предприемач Александър Бабаков.

Започнали са ударни инспекции на договорите за пътно строителство и поддръжка, стартирани в последните години. " В това число и прословутите контракти, подписани през последното управление на ГЕРБ, по което са изпълнени контракти за 3 милиарда, а това, което откри инспекция на АДФИ, е че за над 700 милиона са осъществени съществени поправки, а не настоящи, което е неразрешено от закона ", продължи с причините си шефът на Министерството на районното развиване и благоустройството (МРРБ) в ефира на " Нова телевизия ".

Цеков отхвърли също по този начин и обвиняванията от някогашния районен министър по времето на ГЕРБ и сегашен народен представител от партията на Борисов, че Министерство на регионалното развитие и АПИ " са се оплели като патета в калчища " във връзка с публичните поръчки за пътна поддръжка и строителство, като Цеков дружно с финансовия министър Асен Василев са били поканили пътните фирми да сключат " джентълменско съглашение " да не апелират търговете.

" Факт е, че в последната година и половина такива контракти не са сключвани, подписани са единствено такива за зимна поддръжка от служебното държавно управление. През останалото време обаче АПИ в прорез с предмета на договорите е правила активност, на която няма право - кърпене на дупки ", изострен бе министърът. И изясни офанзивите против него с политически претекстове.

" Фирми към " Продължаваме промяната " няма , " Продължаваме промяната " в никакъв случай не е имала обръчи от компании като други партии. Затова не желая да разясня политически клевети ", съобщи Цеков.

И продължи с констатациите си огорчено - години подред партиите ръководят бизнеса, което водило до порочните практики в предишното. " Едно ръководство не е законно единствено тъй като има политическа поддръжка, то би трябвало да е потребно за българските жители, другояче от него няма смисъл ", изрази убеденост в дейностите на новата постоянна власт министърът.
 Автоматично ще се контролира трафикът сред София и Перник през Драгичево
Автоматично ще се контролира трафикът сред София и Перник през Драгичево

Министерство на регионалното развитие ще поддържа план за замяна на водопреносната мрежа в Брестовица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР