Работи се активно по случая с нападението над зам.-кмета на

...
Работи се активно по случая с нападението над зам.-кмета на
Коментари Харесай

В. Радев: Работи се активно по случая с нападението над зам.-кмета на Ловеч

Работи се интензивно по случая с нападението над зам.-кмета на Ловеч Цветан Георгиев. Това сподели пред публицисти в Пловдив министърът на вътрешните работи Валентин Радев, съобщи Радио „ Фокус “ – Пловдив.

Министър Радев добави, че съмненията са към лице, обвързвано с противозаконен дърводобив. „ Пострадалият показва лице, само че занапред ще се открива дали е той. Дано е този и бързо да стигнем до него. Засега това е работната версия – лице, обвързвано с противозаконен дърводобив.

Всички останали версии не са изключени. Работи се по определяне на истината “, разяснява министър Радев. Той съобщи, че не може и не би трябвало никой да протяга ръка на институции. Когато става въпрос за посягане върху служебно лице, знаете че институциите незабавно обострят вниманието, тъй като това са хората, които съблюдават разпоредбите и оказват помощ на всички останали да ги съблюдават.

Един заместник-кмет има доста отговорности “, уточни Валентин Радев. Той разяснява още, че когато е участвал на годишния разбор за активността на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч, множеството от въпросите към него са били свързани с противозаконния дърводобив.

„ Свързвам ги тези неща, които споделя заместник-кмета, с наболелия проблем с дърводобива. Не е ясно дали посоченото като причинител на побоя лице е това и дали го е разпознал. Всичко това ще се обясни откакто се съберат събитията и обстоятелствата “, сподели още министър Радев. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР