Работата в екипа на Астън Мартин бе прекъсвана няколко пъти

...
Работата в екипа на Астън Мартин бе прекъсвана няколко пъти
Коментари Харесай

Фетел: Тестът ми помогна да науча какво мога да подобря в себе си като пилот

Работата в екипа на Астън Мартин бе прекъсвана няколко пъти по време на предсезонните тествания във Формула 1. Себастиан Фетел показа, че му се желае да бе направил повече обиколки на пистата Сахир. Същевременно означи, че има прогрес с болида AMR21 и ще продължи да учи по какъв начин се държи колата в първите съревнования от спортната година.

„ Всяка обиколка е жизненоважна на този стадий, с цел да схванеш колата, по какъв начин да я караш, да установиш разликите сред предишното и бъдещето си, в случай че мога по този начин да се изразя. Има доста неща за усъвършенстване – и от моя страна, и от екипа. Още много би трябвало да научим във връзка с настройките да вземем за пример. Но всички са в едно и също състояние, тъй като е невероятно да свършиш безусловно всичко в границите на три дни. Мисля, че в първите няколко съревнования – изключително за мен – ще са кривата на образование ще е много стръмна “, съобщи Фетел.

„ Не е обаче толкоз притеснително. Положението е такова, каквото е и продължаваме да работим нататък. Тестът несъмнено ми оказа помощ да науча какво мога да подобря в себе си като водач, както и в AMR21. Беше добра подготовка и се вълнувам да продължа да ходя напред с колата ", добави още той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР