Работата по разследването на хакерската атака срещу НАП продължава с

...
Работата по разследването на хакерската атака срещу НАП продължава с
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата: Продължава разследването на атаката срещу НАП

Работата по следствието на хакерската офанзива против Национална агенция за приходите продължава с неотслабващ порив. Това сподели административният ръковдител на Специализираната прокуратура Димитър Петров по време на чуване във Временната анкетна комисия за хакерската офанзива против Национална агенция за приходите, съобщи "Фокус ".
„ Към сегашния миг не може да твърдим, че досъдебното произвеждане е в своя начален стадий. Може би сме в средата. Към сегашния миг се проучват всички събрани досега доказателства, посредством осъществяваните претърсвания и обвързваните с тях изземвания. Назначени са голям брой механически експертизи “, сподели той.
По думите му е изискана информация от държавни институции, които са били жертва на този вид офанзива на тази група лица. „ Работата продължава с неотслабващ порив, ревизират се разнообразни тези, свързани с изнесените от очевидците по делото условия. Свидетелите, които са били жертва на дейтвията на групата. Това е, което мога да ви кажа към сегашния миг “, добави още Петров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР