Путин стана най-големият враг на руския народ, заяви председателят на

...
Путин стана най-големият враг на руския народ, заяви председателят на
Коментари Харесай

Урсула фон дер Лайен: Путин се превърна в най-големия враг на руския народ

Путин стана най-големият зложелател на съветския народ, съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен пред Европейския парламент.

По нейните думи съветският президент Владимир Путин е виновен за човешките нещастия в Украйна. Ако има нещо, което Путин не планува, това е нашето единение, скоростта на нашите дейности и решимостта ни. Не би трябвало да се съмнява, че ще продължим по този път, добави Фон дер Лайен.

Тя настоя съветският президент да пропусне стотиците кораби, които транспортират жито през Черно море , тъй като в противоположен случай ще бъде виновен, с изключение на за породената гибел, и за предизвикването на апетит. Фон дер Лайен съобщи, че последствията от морската обсада ще се усетят от Африка до Азия.

Всичките ни старания са ориентирани към неуспеха на тази война на Путин, съобщи ръководителят на Европейска комисия. Фон дер Лайен означи, че Европейски Съюз е обезпечил до момента един милиард евро за смелите украински бойци, спрял е нови европейски вложения в съветската енергетика, наложил е наказания на съветските олигарси. Тези, които поддържат войната, не може да се любуват на лукс, до момента в който бомбите валят над Украйна, добави Фон дер Лайен.

Ако свободата има име, това име е Украйна, съобщи тя.

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел уточни, че единствено Русия е отговорна за войната. Виновниците ще бъдат изправени пред интернационалното правораздаване, добави той. По неговите думи Мариупол ще влезе в листата на градовете мъченици.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР