Pussy Island е специален проект за Зоуи Кравиц. Не само

...
Pussy Island е специален проект за Зоуи Кравиц. Не само
Коментари Харесай

Колко сериозна е връзката на Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц

Pussy Island е специфичен план за Зоуи Кравиц. Не единствено тъй като в идния филм за първи път ще е на режисьорския стол, а и тъй като той е и мястото, където се среща с Чанинг Тейтъм. А явно, това запознанство може да се окаже значимо и за него, и за нея.
 Зоуи Кравиц, Чанинг Тейтъм, Pussy Island и изявлението й за WSJ
Смесва ли Зоуи Кравиц работата и персоналния си живот

Актрисата и режисьор с изявление за WSJ

Двамата се срещат по време на кастинга за основната роля. И сходно на доста други известни двойки, почнали връзката си на снимачната площадка, Чанинг и Зоуи не вършат изключение. И макар че двамата вършат всичко допустимо, с цел да запазят връзките си надалеч от светлината на прожекторите, старания им май единствено ги сближават още повече.

След месеци на спекулации към имената им, източник на HollywoodLife разкрива, че връзките им търпят развиване. " Нещата сред тях са доста съществени и са в действителност щастливи ", изяснява той.
https://www.instagram.com/p/CTIINJdLFuw/?utm_source=ig_embed&%3Butm_campaign=loading&fbclid=IwAR2LgURD25pI58pVaxuU22j1r9DLPD8Y9Pnj4zjhELFvSBTK5ifEoEMbs08
" Влюбени са и прекарват дружно допустимо най-вече от свободното си време. Някои може да считат, че няма да запазят дълго връзките си, само че те имат доста повече общи неща, в сравнение с бихме си помислили. "

Източникът на HollywoodLife прецизира, че Чанинг Тейтъм и Заоу Кравиц са фокусирани върху кариерата си и са " доста по-земни ", в сравнение с почитателите биха очаквали от такива холивудски звезди.
 Чанинг Тейтъм, Зоуи Кравиц, появяването им на MET Gala и двойка ли са двамата
Зоуи и Чанинг - дружно на първото си светско събитие

Какво следва нататък

По думите му, и двамата не си падат доста по нощния живот и купоните, като най-вече обичат да прекарват времето си сами у дома и просто да си почиват с прекрасен филм. Всичките им близки считат, че са идеални един за различен и сигурно, с изключение на като сътрудници, се държат като най-хубави другари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР