Пуснаха апартаменти на ротация в Банско и Пампорово за 700-800

...
Пуснаха апартаменти на ротация в Банско и Пампорово за 700-800
Коментари Харесай

Зимни курорти предлагат апартаменти на ротация

Пуснаха жилища на ротация в Банско и Пампорово за 700-800 лева на месец, сподели инспекция на „ Телеграф “. Баби, внуци, братовчеди наемат едно жилище за цялостен месец, с цел да им излезе по-евтино и по-късно се редуват за престоя, описаха брокери. Едно и също студио излиза 100 лева на вечер, в случай че се вземе единствено за седмица, до момента в който за месец цената пада със 75 лева дневно, демонстрираха калкулации.

Цени

В Банско и Пампорово най-търсени са първокласно обзаведените студиа с огромна баня, кухненски бокс и спалня. В Банско цените им потеглят от 100 лева на вечер и минават 130 лева За месец наемът на жилище от 40 квадрата върви към 750 лева В Пампорово също има доста предложения за едностайни чартърен със същата площ, като в множеството случаи е оповестена цена на една нощувка, която потегля от 70 лева и минава 150 лева Месечният наем излиза 800 лева, обясниха брокери. По думите им жилищата на ротация се трансформират в наклонност за ваканционните парцели. Така се икономисва сериозна сума и в това време се обезпечава почивката на цялата фамилия, разясниха сътрудници. Някои наемат студио и се редуват с баби, други с братовчеди, трети с другари. Апартаментите имат всичко належащо за дълъг престой – готварски печки и цялостно кухненско съоръжение – тостер, микровълнова, кафе машина. Повечето са с пералня, а някои разполагат и със съдомиялни.

Условия

Някои притежатели слагат изискване парцелът да се наеме за най-малко три месеца, прецизираха брокери. Други дават жилището с ангажимента вътре да не се водят домашни любимци и да не се пуши. Сред условията на клиентите нормално е парцелът да е покрай ски пистата и да е в огромен комплекс, който да разполага с разнообразни улеснения - закрит басейн, спа център, фризьорски салон. Собствениците на парцелите предизвестяват клиентите си, че множеството сходни екстри работят единствено сезонно и е допустимо, в случай че се наеме студио през октомври да вземем за пример, спа центърът към момента да не работи. Повечето обекти отварят през ноември.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР