Психологията на отношенията е сложно нещо. Но животът ни учи, че

...
Психологията на отношенията е сложно нещо.
Но животът ни учи, че
Коментари Харесай

9 некомфортни признака, че отношенията ви са зрели

Психологията на връзките е комплицирано нещо.

Но животът ни учи, че доверието и истината са спътници на здравите взаимоотношения.

Достатъчно зрели ли сте, с цел да изградите сходна връзка? Вижте кои знаци ви демонстрират, че сте на прав път, въпреки и да не ви е прелестно постоянно, че минавате през сходни обстановки.

Разговорите ви са комплицирани

Успявате да разговаряте на съществени тематики, на сложни тематики – за това какво ви е на душата, за някогашните ви, за политика. В зрелите, здрави връзки сред сътрудниците няма секрети – изливате си душата един на различен, без да се критикувате на вятъра.

Децата на самотни родители обичат мъчно

Признавате си грешките

Не игнорирате проблемите или кавгите. Когато сте ядосани един на различен можете умерено да обсъдите какво ви безпокои – и не обвинявате колегата си. Признавате грешките си и можете откровено да се извините. И обещавате да се измененията към по-добро.

Виждате се един различен в най-лошото си проявяване

Дори това да е ужасно, позволявате на колегата си да ви види от всичките ви страни. Как плачете. Как се ядосвате. Как страдате. Не скривате нищо от него.

Обсъждате страховете си за бъдещето

В зрялата връзка може да говорите за всичко, в това число за прекарванията ви в този момент и за това какво ще се случи с вашата обич в бъдеще. Обсъждате въпросите за доверието и лоялността. Намирате най-хубавия метод да съхраните връзката си.

 9 некомфортни признака, че връзките ви са зрели

Имате и неприятен секс

Понякога експериментирате. Казвате какво не ви харесва в секса. Понякога се пробвате да изглеждате секси, само че не се получава и е смешно. Но все пак ви е удобно да пробвате нови неща дружно, даже и да не се получава както сте го възнамерявали.

Напълно се доверявате един на различен

След това, което сте претърпели в предишното, да се доверите на нов човек е мъчно, само че го вършиме. Позволявате един на различен да се срещате с нови хора и с персонални другари. Позволявате си да се забавлявате настрана. И се доверявате един на различен, че няма да се нараните взаимно.

Събирате фамилиите си

Въпреки че имате разлики в гледните точки, познавате родителите си и желаете двете фамилии да се познават и да се събират. Да, ще има неприятни моменти, само че това няма да попречи да бъдете дружно.

Прекарвате време поотделно

Не ви е належащо непрекъснато да бъдете дружно. Всеки от вас има свои другари, кариера, живот… Съхранявате независимостта си. Знаете, че е потребно за връзката да имате собствен свят.

Отдавате се изцяло

Позволявате си да се видите такива, каквито сте – същински.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР