Психологът Младен Владимиров съветва полицаите и директорите на училищата да

...
Психологът Младен Владимиров съветва полицаите и директорите на училищата да
Коментари Харесай

Извънредно! Ново предупреждение за терор в училище

Психологът Младен Владимиров поучава служителите на реда и шефовете на учебните заведения да вземат образец от сътрудниците си от Бургас

Нова опасност за бомба е отправена към учебно заведение в София. Зрител на бТВ преди минути е изпратил сигнал до публицистичната поща на предаването „ Тази заран “.

„ И през днешния ден има опасност за бомба. Дъщеря ми преди малко се върна от 22 учебно заведение, което се намира зад НДК “, споделя той.

И там сега има засилено полицейско наличие, посочи водещият Златимир Йочев. 

Бившият началник на отдел „ Киберпрестъпност “ в ГДБОП Явор Колев, ръководителят на Съюза на работодателите в системата на националната култура Диян Стаматов, Зорница Трифонова от Асоциация „ Родители “ и психологът Младен Владимиров разяснява в студиото дали това което през днешния ден се случва, не  е продължение на заканите от през вчерашния ден. То стана известно и хора, търсещи популярност, насочат сходни закани, акцентираха те. 

„ Важно е да нямаме в този момент подем на телефонните закани, тъй като от досада или от търсене на вниманието някои младежи може да тръгнат да се обаждат. В 100 % от случаите се схваща кой насочва заканите. По-добре да не рискуват “, предизвести Владимиров. 

„ От Русия пристигна и „ наследник кит “ и всякакви други дивотии. Тези неща не са действителни. Спокойно би трябвало да се работи! Трябва да усетим наличието на институциите. Подкрепете си шефовете и си обучете служителите на реда по какъв начин да работят, тъй като вижте в Бургас какъв брой професионално подходиха, а в София някак си са отишли като портиери “, сподели още психологът. 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР