Проверяваме всички сигнали, подадени до Министерство на туризма и ще

...
Проверяваме всички сигнали, подадени до Министерство на туризма и ще
Коментари Харесай

Ангелкова: Уважаваме чувстното за хумор, но сме длъжни да проверим всеки сигнал

Проверяваме всички сигнали, подадени до Министерство на туризма и ще продължим да го вършим, тъй като това е наше обвързване по закон. Това съобщи министърът на туризма Николина Ангелкова във връзка известия, че касовата записка, издадена от заведение в Харманли, била смешка, направена от клиенти на заведението. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма.
Министерство на туризма може да се самосезира и по информация в медиите, само че казусът със сладкарницата в Харманли въобще не е подобен. Сигналът за касовата записка „ Нищо за 5 лева “ е подаден на формалния имейл на Министерството на туризма, за тъжби и сигнали, на 18 август 2017 година в 18,20 часа. Той гласи: „ единствено в България- сметка „ нищо- 1 час- 5 лева Без коментар… “ Сигналът е изведен в деловодството на министерството с номер Т-94-Е-21 от 21 август 2017 година
Министерството на туризма декларира, че подателят на сигнала не е неизвестен. Той е издател на вестник за българите във Англия и прочее това е същият човек, подал и сигналa за такса „ условие на клиента “, при която заведение в Кранево бе начислило непозволено 2 лева в допълнение от потребителите.
„ Радвам се, че Министерството на туризма реагира на нашите сигнали и се надявам да стане всеобща процедура на сънародниците ни в България да се обръщат към институциите при проблеми от всевъзможен тип. Само по този начин проблемите ще могат да бъдат решени. “ Това написа до министерството действителният адресант на сигнала за заведението в Харманли.
Както бе оповестено, специалистите на Министерството на туризма ще извършат инспекция за сходство на категоризацията на заведението в Харманли, без значение че единствено часове след разгласяване на случая то е излязло в ремонт.
Уважаваме възприятието за комизъм на всеки, само че специалистите ни работят за надграждане на рекордните резултати, реализирани през последните години в българския туризъм с напъните на целия отрасъл – вложители, хотелиери, туроператори и техните чиновници. За всички тях имиджът на туризма не е и няма да бъде смешка. Министерството на туризма приканва жителите да бъдат бдителни към сходни обстановки и при потребност да алармират на телефон +359 2 90 46 833 или на и e-mail: [email protected].
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР