Проверките на данъчните в Пловдив продължават. Редица фирми са били

...
Проверките на данъчните в Пловдив продължават. Редица фирми са били
Коментари Харесай

Проверките на данъчните продължават, удариха редица обекти в Пловдив само за седмица

Проверките на данъчните в Пловдив не престават. Редица компании са били посетени от сътрудници под прикритие, като на доста сдружения са връчени „ честитки”. Те са хванати с разнообразни нарушавания по закона за налог добавена стойност.

Сред новите клиенти на Национална агенция за приходите са магазини, сергии, склад и автомивка. Имената на сдруженията публично са вписани в „ черните” описи, оповестени в уеб страницата на приходната организация.

Сред обектите, ударени от данъчните е магазин, намиращ се на Руския пазар. Търговецът е посетен изненадващо от чиновници на приходната организация и след инспекцията му е формиран акт. След законовия интервал, „ ТЕР-ЕЛ” ЕООД ще получи и наказателното си разпореждане.

Магазин за хранителни артикули, единствено на няколко метра от Руски пазар, също е бил нападнат от данъчните. Обектът се намира на улица „ Дилянка”. От няколко дни името на компания „ СЕБАТИЕН 278 ЕООД ” е вписано в „ черните списъци” на организацията.

В крачка е хванато и сдружението „ ГЕ ИНВЕСТ” ЕООД. То стопанисва автомивка, която се намира на бул. „ 6 септември”.

В „ черните” описи попадна и магазин за спортни артикули. Той се намира в ТЦ „ Гранд”, на етаж 2. Обектът се е сдобил със глоба и от дни е в формалния уебсайт на Национална агенция за приходите за извършители.

Проверки на данъчните е имало и в Пловдивско. Данъчни са нахлули в склад на едро, който се намира в село Скутаре. Фирмата „ БОРДИС ООД” е била тествана и са установени нарушавания. Съставен бил акт.

В Калековец отново е заловен търговец, стопанисващ хранителен магазин на улица „ Хан Крум”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР