Проверка в базата данни на Харвард, до която бивши студенти

...
Проверка в базата данни на Харвард, до която бивши студенти
Коментари Харесай

Кадиев разобличи твърдение от сайта на Валерия Велева, че Кирил Петков не е харвардски възпитаник - slava.bg

Проверка в базата данни на Харвард, до която някогашни студенти на университета имат достъп, демонстрира, че и са приключили Harvard Business School, надлежно през 2007 и 2008. Тя е била направена от някогашния народен представител от Българска социалистическа партия Георги Кадиев, който също е ученик на университета. Във Facebook Кадиев разгласява фотоси от инспекцията и написа следния коментар. Публикуваме го без редакторска интервенция: "Проверка в базата данни на Харвард, до която някогашни студенти на университета имат достъп, демонстрира, че и Кирил Петков, и Асен Василев са приключили Harvard Business School, надлежно през 2007 и 2008. Формацията на Кирил Петков и Асен Василев се записва за предварителните избори.

Моите политически и стопански визии са напълно разнообразни от тези на двамата, включително по въпроса със Спецов и назначенията в ББР, само че това не значи, че би трябвало с подправени вести да се оспорва образованието им. Политическото опълчване не трябва да минава през манипулиране на биографии.

В мненията под обявата Кадиев доуточнява обстоятелствата по справката, която е направил: Harvard University в действителност се състои от 13 колежа, които са под една шапка. Те са от Harvard Business School, аз от Kennedy School. Има още Law School, Medical School, Public Health School, Divinity School и така нататък Всички общо се водим от Харвард. Стандартната магистърска стратегия е 2 години. Малко е необичайно Асен да е направил бакалавър в 2000 година, а магистър чак 2008, само че по този начин или другояче магистратурата е реалност ".

Повод за инспекцията на Кадиев стана обява на осведомителния уебсайт Епицентър, който е благосъстоятелност на журналиста Валерия Велева. Статията е оповестена на 22 септ. 2021 в 17:35 и е със заглавие "Кирил Петков не попада в листата на приключилите Харвардския университет ". Според създателя Иван Вълков онлайн регистъра на американския университет Харвард демонстрира, че името на Кирил Петков не е в листата на публично дипломиралите се в образователното заведение.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР