Проверка установи, че експертизата за жестоката катастрофа, причинена от Дивна,

...
Проверка установи, че експертизата за жестоката катастрофа, причинена от Дивна,
Коментари Харесай

Дивна няколко пъти сменяла версиите си за катастрофата

Проверка откри, че експертизата за жестоката злополука, породена от Дивна, на пътя Русе - София край село Българене в Плевенска област, към момента не е направена от специалистите, написа "Уикенд ".

Това поражда подозрения, че изпълнителката може да се измъкне, въпреки незабавно след пътния случай да е формирано досъдебно произвеждане. В региона, където Дивна катастрофира и осакати потрошената Кристин Илиева, за която сега близки и сътрудници зоват за помощ, е неразрешено изпреварването, а оптималната скорост е 60 км/ч.

Певицата обаче очевидно е пренебрегнала пътните табели, указващи неразрешеното избреварване и скоростта на придвижване и е пробвала да задмине друга кола. Заради хлъзгавия път маневрата не е съумяла и колата е изхвърчала от пътя.

Според криминалистите 20-годишната хубавица, която е тежко потърпевша, не е била с защитен колан, а предните ламарини на автомобила безусловно са се врязали в краката й, които за изпотрошени. Десният й крак е бил съвсем отсечен. Засега ампутация не се постанова, само че предстоят голям брой интервенции за момичето. Според най-мрачните прогнози на специалисти Кристин може да остане прикована към инвалидната количка дълго време, а в случай че се случи здравно знамение, тя ще тръгне на личен ход едвам след 2 години.

Семейството на пострдаларта манекенка обмисля да даде Дивна на съд, посъветвано от застрахователи. Красавицата има право да претендира за обезщетение, в случай че се откри, че певицата е отговорна за тежката злополука. При първичния разпит след жестокия случай Дивна е сменяла няколко пъти версиите си.

Първо обяснила, че била избутана от пътното платно от различен автомобил, по-късно - че аварирала, защото пробвала да избегне удар с бушуващ в насрещното платно тежкотоварен камион. Накрая споделила, че колата й влезнала в дупка и това провокирало случая. Макар пътят в региона на село Българене фактически да е в окаяно положение, първичният оглед на местопроизшествието не е открил провали по ходовата част на колата.

"Ако фактически е влезнала в дупка, както твърди гумата й трябваше да е спукана или най-малко да има вреди по джантата и ходовата част. Такива обаче не са открити при първичния оглед, разясняват следователите. Те показват подозрения и за скоростта, с която Дивна е карала. Певицата твърди, че е карала с 80-90 км/ч., само че съгласно специалистите тя се е движела най-малко със 100 км/ч. Близки на певицата описват, че тя се сринала душевен след случая. Дивна се затворила в дома си в родния Русе, отказвала да се храни и вижда с който и да било. Тя към момента не е посетила приятелката си Кристин в болничното заведение.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР