Провеждайки се в огнен знак, новолунието на 28 юли носи

...
Провеждайки се в огнен знак, новолунието на 28 юли носи
Коментари Харесай

Новолунието в Лъв ще даде ново начало и сили на тези 4 зодии

Провеждайки се в огнен знак, новолунието на 28 юли носи нови начало за метода, по който показваме себе си, описват от. Тъй като Лъвът е закрепен знак, събитието ще послужи като увещание, че същинското ви чувство за самите себе си не претърпява прекомерно огромни промени, тъй че в последна сметка знаете кои сте и по какъв начин да уважите това по най-хубавия вероятен метод.

Да изпитвате задоволителна убеденост, с цел да я споделите с другите без извинения, обаче може да е моментът, в който да възникне предизвикателство. Идвайки от знак, ръководен от слънцето, силата на Лъва е обвързвана с това да бъдете приети и оценени тъкмо за това, което сте, без значение какъв брой обезпокоени могат да бъдат другите от вашата светлина или какъв брой мощно се изразявате.

Това новолуние ви предизвиква да стъпите в светлината на прожекторите, тъй като в случай че не го извършите вие поради самите себе си, кой различен? Тъй като Слънцето е в знака на местожителството си, ще бъде по-лесно да разберете кое е най-добре в сходство с вашето чувство за себе си и кое не.

За четири зодии това събитие ще е източник на мощна сила и опция за отгръщане на нови страници. Вижте кои са тези късметлии в галерията тук:
 Зодиите, на които новолунието в Лъв ще донесе нови сили и хоризонти  Зодиите, на които новолунието в Лъв ще донесе нови сили и хоризонти  Зодиите, на които новолунието в Лъв ще донесе нови сили и хоризонти  Зодиите, на които новолунието в Лъв ще донесе нови сили и хоризонти
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР