Ко-водещите на Springwatch Крис Пакам и Михаела Страчан изглеждат невероятно

...
Ко-водещите на Springwatch Крис Пакам и Михаела Страчан изглеждат невероятно
Коментари Харесай

Откровеното признание на звездата от Springwatch Крис Пакъм за връзката му с Михаела Страчан

Ко-водещите на Springwatch Крис Пакам и Михаела Страчан наподобяват необикновено близки на екрана – само че това не е по този начин отвън камерите.

Водещите на дивата природа са работили дружно повече от три десетилетия по малкия екран, като за първи път сплотиха напъните си в детската стратегия на BBC One The Really Wild Show при започване на 90-те. Оттогава пътищата им се пресичат в Autumn и Winterwatch на BBC Two.

Съвсем неотдавна те бяха домакини на деветнадесетата серия на Springwatch, която се завръща в края на този месец. Но макар че прекарват толкоз доста време дружно по време на фотосите, представящата двойка „ не се мотае “ в свободното си време, разкри Крис.

63-годишният натуралист призна, че не е „ извънредно обществен “ с Михаела и те съвсем не си взаимодействат в действителния живот – само че той настоя, че няма нищо срещу нея персонално, защото той не поддържа връзка с „ никого “.

В изявление за Radio Times през януари Крис сподели, че той и 58-годишната Михаела се радват на „ комфортни връзки “ и не...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР